Background Image

O

Dizajn Enterieri

Duke përdorur mjete të reja për të krijuar vlera estetike që përputhen me tendencën e dizajnit të epokës moderne, KsGroup, ofron zgjidhje unike nga dizanjimi deri tek zbatimi i çdo projekti arkitekturor, duke shfaqur ndryshimin e tyre dhe duke qenë produktiv dhe kreativ në çdo kohë. Ekipi ynë kombinon gatishmërinë e tyre për të hetuar me përvojën e tyre specifike të industrisë për shumë vite dhe i kushton vëmendje çdo detaji, siç është afati i përcaktuar gjatë fazës së projektit.

Projektim3D

Arkitektët e brendshëm shpesh përdorin skema tre-dimensionale të dizajnimit dhe modelimit për t'i përcjellë pronarëve të bizneseve se si do të duken planet e tyre. Rendesia e projektimeve të krijuara përmes modeleve tre-dimensionale është e madhe për të siguruar besim tek pronarët e hapësirës. Projektimet tre-dimensionale nuk japin një ide se si do të jete projekti, por tregonë se si do të formohet arkitektura drejtpërdrejtë.. Në këtë pikë, mund të themi se dizajnimet e krijuara me programet e dizajnit tre-dimensional lehtësojnë punen e pronarëve të bizneseve dhe klienteve.

Montimi

Montimi i produkteve qe blehen ne kompaninw tonw, jane ne pergjegjesine tone dhe kryhen ne menyre profesionale nga ekipi yne.

Transport

Transporti i produkteve kryhet nga ana e ekipit KsGroup deri te lokacioni i juaj.