Background Image
Show

room

Misioni

KS GROUP mision të tij kryesor ka përmbushjen e kërkesave të klientit, duke i ofruar produktet sa më cilësirë, dhe të trendeve të fundit botërore. Përveç kësaj KS GROUP ju siguron kualitet të lartë, sepse qëllimi i tij është që të krijojë relacione jetëgjate me klientin e tij, dhe çdo kërkes e klientit të realizohet deri në detajin e fundit të imagjinatës së tij.

Vizioni

Vizioni i KS GROUP është që të krijojë një bazament të fuqishëm në tregun e mobilimit dhe të prodhimtarisë, duke u bazuar në cilësi e kualitet dhe shërbim të nivelit të lartë. Dhe mbi të gjithë prodhimtarinë e saj ta zgjërojë edhe në europë me mbishkrim "MADE IN KOSOVA".

Background Image